Werkplaats

HomeOnderhoud

Onderhoud, reparatie en schadeherstel

Wij beschikken over een eigen werkplaats welke is ingericht met de modernste apparatuur. In combinatie met de expertise van onze monteurs zijn wij in staat elke reparatie snel en deskundig uit te voeren. Storingen aan uw auto verhelpen wij efficiënt met behulp van professioneel uitleesapparatuur.

best
Onderhoud
BMW Jonkheer & Bakker

Onderhoud

In onze werkplaats kunt u naast reparatie terecht voor uw onderhoudsbeurten en seizoenscontroles. Bij kleine onderhoudsbeurten controleren onze monteurs uw auto op de meest essentiële punten zoals lichten, remmen, vloeistoffen, ruitenwissers en de schokdempers. Ook voor een APK Keuring bent u bij ons aan het juiste adres.

Reparatie
BMW Jonkheer & Bakker

Reparatie

Er gaat altijd wel iets kapot aan uw auto, hoe vervelend dit ook is. Dit kan iets kleins zijn zoals een lampje of iets groots, zoals een distributieriem of schokdempers. Belangrijk is dat uw auto goed en vakkundig gerepareerd wordt. Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig op pad kunt.

Schadeherstel
BMW Jonkheer & Bakker

Schadeherstel

Schade rijden is voor niemand leuk. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een efficiënte oplossing van uw probleem. Of het nu gaat om een deuk, kras, ster of andere schade die gerepareerd moet worden, wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

  • RUIM AANBOD OCCASIONS
  • GESPECIALISEERD IN ONDERHOUD VAN BMW EN MINI
Stationsweg 96a
2182 BC Hillegom
Volg ons: Logo volg ons op facebook
Telefoon: 0252 53 21 21
E-mail: bmw@jonkheer.nl
KvK: 76458237
BTW: NL003087167B56
Iban: NL87RABO 0309 6860 24